40cm Zwraad voor Parkside PEKS 2200 A1 (IAN 466533) is toegevoegd aan uw winkelwagen
Artikelnaam
40cm Zwraad voor Parkside PEKS 2200 A1 (IAN 466533)
€ 28,06 (excl. 21% BTW)
€ 33,95
( incl. 21% BTW)

Verzendkosten indicatie

Login voor uw persoonlijke verzend methodes en kosten: Login
Product aantal : 1

Verzend Methodeskosten
  PostNL verzending (Incl. Track en trace code )   € 6,66 (excl. 21% BTW)
€ 8,05
( incl. 21% BTW)
  Afhalen in Almere (Afhalen in Almere (uitsluitend op afspraak)
ma-vr: 10:00-18:00
Voeg in het opmerkingen veld hieronder de gewenste dag en tijdsindicatie in)   
€ 0,00
* Bij niet thuis wordt de zending automatisch bij uw buren aangeboden of naar een PostNL afhaal punt gebracht.

Order totalen indicatie

Subtotaal: € 28,06
PostNL verzending (Incl. Track en trace code ): € 6,66
BTW Hoog Nederland: € 7,29
Totaal: € 42,00

Spoed code

Feedback van onze klanten
"Aangezien ik best tevreden was van mijn eerste bestelling heb ik daarom een tweede bestelling overgemaakt mvg., Roger"
Van Haegenberg Roger


"Op Pinksterdag heb ik via whatsapp hulp gevraagd voor het zoeken naar de vervanging van ketting voor kettingzaag. Tot mijn verbazing kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Er is veel moeite gedaan via foto's en aanwijzingen om de juiste ketting te achterhalen. Wat een top service!!!"
Carla


"Prima geholpen, met het vinden van de juiste tandriem. Eerlijke en snelle reactie via whatsapp. Aanrader!! Berrie"
Berrie


"Super webshop! Ondanks enkele misverstanden, telkens een super vriendelijke oplossing gekregen. Geen eindeloos gemail ofzo.. Telkens kort op de bal gespeeld. Zeeer tevreden met deze service!! Een tevreden klant!!"
Sven Boeckxstaens


"Het mes aanzetblok van mijn Atika LFH 2800 hakselaar was versleten. Besteld bij jullie webshop en na 2 dagen ontvangen. Netjes verpakt, en belangrijker nog: precies het goede onderdeel. Hakselaar werkt weer zoals vanouds. Dus hier spreekt een tevreden klant."
Henk Henderson


"Zeer gebruiksvriendelijke website, duidelijke gegevens van de onderdelen, eenvoudig bestellen."
Patrick Paul De Naeyer