Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Schakelaar in goede orde ontvangen. Is gemonteerd op machine en werkt weer goed. Buurman blij. Nogmaals dank voor de vlotte service. Henk "
Henk


"Mijn ervaring is zeer positief! Zeer vlotte- en goede service en in tegenstelling met andere bedrijven, is men hier wel begaan met de klant. Mijn bestelling werd, voor verzending, ruim overlopen zodat ik zeker het juiste artikel had en ik geen extra kosten (terug zenden) zou hebben. Top????"
Sven Strybosch


"Fantastisch bedrijf, geven heel goed advies, nemen de tijd voor de klant geven de juiste bestelnummers door zodat je altijd het goede onderdeel besteld. Geweldige service en advies, maak je niet zoveel meer mee. Ik ben heel blij dat ik dit bedrijf ontdekt heb. Cor van Rijn hoek van Holland"
Cor Van Rijn


"Zeer snelle en gerichte service.. Als het momenteel niet in het aanbod ligt, gewoon effe Appen en binnen de kortste keer kan het ook via deze webshop besteld worden. Zeer correct geprijsde artikelen. Een zeer tevreden klant !!"
Nico Vanhaeren


"Samen met de mail met de factuur kregen we als verassend als extra bijlage van de mail een heuse foto van de transportdoos met het door ons gevraagde product daarin. Wegens heel recente ervaringen met verkeerde bestellingen / leveringen vinden we deze manier van werken FANTASTISCH. Dit is de eerste keer dat we dit meemaakten en hopen dat andere leveranciers deze handelswijze over gaan nemen. Onze complimenten"
Hein Asscherickx


"zeer behulpzaam en vriendelijk!"
Van Leeuwen