Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Hartelijke dank voor al de moeite die jullie gedaan hebben om mijn telefoonnummer te achterhalen en voor alsnog de snelle levering vanmorgen binnen gekregen."
Anoniem


"Zeer goede ervaring! In verband met bestelling van een onderdeel dat niet zo vaak voorkomt, wordt door hen extra gecontroleerd of het bestelde inderdaad de bedoeling is. Klasse service!"
Louwe Boekema


"Mijn ervaring is zeer positief! Zeer vlotte- en goede service en in tegenstelling met andere bedrijven, is men hier wel begaan met de klant. Mijn bestelling werd, voor verzending, ruim overlopen zodat ik zeker het juiste artikel had en ik geen extra kosten (terug zenden) zou hebben. Top????"
Sven Strybosch


"Ongelooflijk gewoon. Ik had stukken nodig voor mijn grasmachine en hoewel die maar pas 1,5 jaar oud was kon ik er via mijn huidige dealer niet aan komen. Na wat speurwerk bij jullie terecht gekomen. Jullie hadden meteen gezegd dat het lang kon duren vooraleer je de juiste stukken zou hebben maar dat je ze zeker zou vinden. En ja hoor, na maanden wachten, de juiste stukken. Gisteren om 13u besteld, vanmorgen 9u30 al in Belgiƫ geleverd. Als dat geen service is. Dank je wel mannen!!!"
Luc Cherlet


"

Beste D Giuliano,

Dit product is goed aan gekomen en het is precies dezelfde als de oude past dus ook?.
Groeten Cor

"
Cor


"Supergoed geholpen, zelfs op zondag via watsup met foto's. Gelijk goed advies gegeven. Top!"
Batmaz