Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Service is op en top en stukken rap op bestemming"
Carlos Dekeukelaere


"Gisteren een kettingspanner besteld, vanmiddag reeds geleverd bij mij thuis in België, wat een service! Ook een zeer duidelijk overzicht op de website, goede en snelle communicatie, een voorbeeld voor andere online shops! Mvg, Danny"
Lathouwers Danny


"Hele goede webshop, ik ben super tevreden over het meedenken, toch geef ik 1 ster minder omdat de verzendkosten best fors zijn en dat vind ik klein minpuntje, maar overall groter aanrader, zeker voor item wat ik nergens anders kon vinden."
Arn


"Wat mij in bijna 1 jaar niet lukte om ergens een maai mes voor onze Mountfield Empress, die ruim 28 jaar oud is te bestellen, lukte bij gras-maaier-bladen-enzo.nl wel. Het originele maai mes was nergens meer te koop. Maar Domé zocht en vond een prima vervanger voor het originele. Domé heel hartelijk bedankt hiervoor dat is een waardering van 5 sterren waard. Een uitstekende service. Met vriendelijke groet, Peter (red. Het is een origineel mes, geen vervanger)"
Peter De Wijs


"Vakman Guiliano, Na een Email vraag omtrent een spoelkap voor mijn GMC 600 strimmer werd mij door U een Flymo kap aangeraden, deze past perfect en de draadspoel zit beter als voorheen, want de passing is veel beter. Bedankt voor de snelle service en uitstekend advies, Jaap Jannenga."
Jaap Jannenga


"COMPLIMENT ! Dit bedrijf heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen. Men deed alle moeite om samen met mij het juiste onderdeel van de grastrimmer te bepalen. Vervolgens ontving, reeds na 1 dag, per post mijn bestelling in mijn brievenbus. Ik heb meteen het onderdeel gemonteerd en het voldoet perfect. Chapeau."
Loek Brounen