Uw bestelling volgen?

Op de dag dat uw bestelling verzonden is, ontvangt u van ons een email met het factuur en een track and trace link.
U kunt zo eenvoudig de zending volgen.
Mocht u de zending niet ontvangen hebben, dan dient u binnen 3 werkdagen contact op te nemen met ons om een onderzoek in te stellen.
Feedback van onze klanten
"Samen met de mail met de factuur kregen we als verassend als extra bijlage van de mail een heuse foto van de transportdoos met het door ons gevraagde product daarin. Wegens heel recente ervaringen met verkeerde bestellingen / leveringen vinden we deze manier van werken FANTASTISCH. Dit is de eerste keer dat we dit meemaakten en hopen dat andere leveranciers deze handelswijze over gaan nemen. Onze complimenten"
Hein Asscherickx


"Perfecte en snelle service voor een reƫle prijs. De Ketting voor mijn Black & Decker kettingzaag is elders moeilijk verkrijgbaar, bij deze webshop meerdere op voorraad."
Wim Van Der Meide


"Super dank voor de goede en snelle service .
De kwaliteit van de kapjes is inderdaad beter dan de originele worx

Met vriendelijke groet,
Peter"
Peter


"Hartelijke dank voor al de moeite die jullie gedaan hebben om mijn telefoonnummer te achterhalen en voor alsnog de snelle levering vanmorgen binnen gekregen."
Anoniem


"Vakman Guiliano, Na een Email vraag omtrent een spoelkap voor mijn GMC 600 strimmer werd mij door U een Flymo kap aangeraden, deze past perfect en de draadspoel zit beter als voorheen, want de passing is veel beter. Bedankt voor de snelle service en uitstekend advies, Jaap Jannenga."
Jaap Jannenga


"First Class service and goods. Thank You."
Brian Walton