Uw bestelling volgen?

Op de dag dat uw bestelling verzonden is, ontvangt u van ons een email met het factuur en een track and trace link.
U kunt zo eenvoudig de zending volgen.
Mocht u de zending niet ontvangen hebben, dan dient u binnen 3 werkdagen contact op te nemen met ons om een onderzoek in te stellen.
Feedback van onze klanten
"Hallo, Bedankt voor de snelle levering , het is inderdaad de juiste kap. Prima service ."
Eddy


"Gisteren een kettingspanner besteld, vanmiddag reeds geleverd bij mij thuis in Belgiƫ, wat een service! Ook een zeer duidelijk overzicht op de website, goede en snelle communicatie, een voorbeeld voor andere online shops! Mvg, Danny"
Lathouwers Danny


"Op Pinksterdag heb ik via whatsapp hulp gevraagd voor het zoeken naar de vervanging van ketting voor kettingzaag. Tot mijn verbazing kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Er is veel moeite gedaan via foto's en aanwijzingen om de juiste ketting te achterhalen. Wat een top service!!!"
Carla


"Het mes aanzetblok van mijn Atika LFH 2800 hakselaar was versleten. Besteld bij jullie webshop en na 2 dagen ontvangen. Netjes verpakt, en belangrijker nog: precies het goede onderdeel. Hakselaar werkt weer zoals vanouds. Dus hier spreekt een tevreden klant."
Willem Kooij


"Hallo, Het aanzetblok past perfect. De 22 jaar oude machine werkt weer als nieuw. Heel fijn dat ik het bij u kon bestellen. Vriendelijke groet, Co."
Co


"Geweldig goed geholpen....heel goed en eerlijk advies....heel veel geduld...al met al helemaal top...echt aan te raden ."
Henk Zeller