Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Dank u voor de hulp bij het corrigeren van de bestelling! Idem voor de perfecte levering, perfect op tijd. Heb tot dusver geen verschil kunnen merken tussen het huismerk en het officiele worx spoeldeksel voor onze 168e trimmer. Het was trouwens al een hele poos dat ik achter een reserve exemplaar aan het zoeken was. Ik kom zeker nog terug!"
Jean@belgium


"Beste mijnheer, Ik heb de onderdelen binnengekregen en de kettingzaag doet het weer. Bedankt voor de goede service! Met vriendelijke groet, Dolf"
Dolf


"Buiten gewoon goede service. Waren alle websites maar zo effectief en vriendelijk. Petje af. Medewerker Domé kwam zefls 's avonds laat nog in actie om mij te informeren. Zeer tevreden"
Cjm Van Der Geest


"Op 3 september gebeld i.v.m. een afgebroken beugel voor een oude Wolf grasmaaier. Na wat foto's via whatsapp gestuurd te hebben werd er een beugel gevonden die waarschijnlijk de juiste zou zijn. Stond uiteraard niet op de site maar werd er voor mij bijgezet zodat ik die bestellen kon. Vandaag de beugel ontvangen en past perfect. De hele manier van doen, de uitleg, tijd en moeite om het juiste artikel te vinden, gewoon perfect. Service die je helaas bij veel bedrijven niet meer meemaakt. Mocht ik nog eens een onderdeel nodig hebben dan weet ik nu waar ik zijn moet."
Collette


"Zeer goede ervaring! In verband met bestelling van een onderdeel dat niet zo vaak voorkomt, wordt door hen extra gecontroleerd of het bestelde inderdaad de bedoeling is. Klasse service!"
Louwe Boekema


"Wat een geweldige service! Ik had een nieuw pompje voor de benzinetoevoer van mijn heggenschaar nodig en bestelde naar wat ik dacht een nieuwe. Het membraam welke ik besteld had bleek een pakking te zijn dus dat ging mis. Ik belde naar het hotline nummer, er werd niet opgenomen maar na 3 minuten werd ik teruggebeld door de eigenaar. Deze meneer was enorm klantgericht en heeft mij fantastisch te woord gestaan en geholpen met het vinden van de juiste primer bulb. Vijf sterren is veel te weinig voor deze Webshop hij verdient het dubbele aantal !!!"
Jan Boumans