Verkoop Hotline 036-7851687

Gebruik de zoek wizard om de onderdelen voor uw machine te vinden

Tuinmachines

Powertool machines

Bij twijfel of vragen stuur een foto via whatsapp: +31638008879
Kunt u het onderdeel niet vinden, klik dan hier om te lezen hoe wij vrijblijvend voor u het juiste onderdeel gaan zoeken.
Let er op dat sommige populaire machine modellen meerdere varianten kunnen hebben, controleer dan ook altijd de model sticker op het juiste model/artikel nummer.

Een letter of cijfer meer of minder in het model nummer kan betekenen dat de machine geheel andere onderdelen gebruikt.


Machines van hetzelfde merk wil dus nooit zeggen dat het ook hetzelfde onderdeel is.
Feedback van onze klanten
"was zeer verbaasd dat ik op zondag antwoord krijg en ook nog binnen 5 minuten. snelle service en duidelijke site Doorgaan zo prima zaak"
Bert


"Super tevreden over de dienstverlening alles liep zoals gezegd Nomaals bedankt"
Dirk Vermeiren


"niet verwacht . geweldige ervaring met de service van dit bedrijf !! zal dit aanraden bij mijn vrienden. Doe zo verder"
Frans Mateos


"snelle bezorging, alleen jammer dat je wacht op post.nl en dat het pakketje door de brievenbus past. Beetje jammer."
Jan Orie


"Ik zocht een onderdeel van een grasswtrimmer. Ik heb al vaker zulke onderdelen versleten en mij werd bij de ""vakhandel"" steeds verteld dat "Tja, die dingen zijn gemaakt om te verslijten, reparatie is niet kostenefficient" Maar omdat ik deze strimmer zo fijn vind heb ik ditmaal zelf gezocht en ik kwam uit eindelijk bij gras-maaier-bladen-enzo terecht. Binnen een week (zelfs veel sneller dan beloofd) was het onderdeel er, inclusief advies en de dagen later pas bestelde mesjes werden keurig meegeleverd - geweldig!!! De strimmer werkt weer prima en ik ben reuze blij!"
Martin


"goede service"
John Noya