Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Op Pinksterdag heb ik via whatsapp hulp gevraagd voor het zoeken naar de vervanging van ketting voor kettingzaag. Tot mijn verbazing kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Er is veel moeite gedaan via foto's en aanwijzingen om de juiste ketting te achterhalen. Wat een top service!!!"
Carla


"was zeer verbaasd dat ik op zondag antwoord krijg en ook nog binnen 5 minuten. snelle service en duidelijke site Doorgaan zo prima zaak"
Bert


"Goedemorgen Domé, Ik heb het grasmaaierblad ontvangen. Dank voor de service en de goede communicatie!"
Gerrit


"ben super geholpen aan de telefoon . bij het versturen een pdf . en op tijd geleverd en het goede product ."
H.grooten


"Geachte heer Giuliano, Op 26 mei 2021 bestelde ik bij u een Draadspoel voor Florabest FRT 550. Inmiddels is deze spoel dtv Postnl geleverd. Ik ben niet tevreden over dit product. Nadat ik de draadspoel had gemonteerd bemerkte ik dat de roterende draden binnen de kortste keren afbraken. Kennelijk is de weekmaker uit het plastic draad verdwenen waardoor deze bij de minste buigingskracht breekt. Naar ik vermoed is dit een product wat een tijd in het magazijn heeft gelegen. Kunt u mij helpen aan een draadspoel van een recentere productie datum. Hoor graag op korte termijn van u. Mvg, Dick van Raaij

Reactie: In uw brief schrijft u “bij het minste geringste aanraking van de houten kant borden breekt het spoel draad af”. En dat u uit noodzaak toch de gehele spoel verbruikt heeft. Gras timmer spoelen zijn niet bedoeld om tegen harde oppervlakten te gebruiken zoals hout, steen, kiezels of takjes. Het zijn spoelen voor het trimmen van gras. Daarnaast verbruikt u het product alsnog volledig, terwijl u al heeft geconstateerd dat het niet werkt."
D. Van Raaij


"Hoi. Heb vandaag het maaiblad gehad en kan perfect gebruikt worden voor dit type maaier enorm bedankt.."
Marina