Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Ik had 20 mesjes voor een Grastrimmer gekocht. Worden aangeprezen voor €6,22 zonder Btw. Met Btw € 7,63. Ik heb voor de 20 mesjes @ 22, 30 betaald.! Dat is €1,20 voor zo’ n lollystokje van plastic. Mede door de hoge verzendkosten die deze jongens hanteren. N.b. Bij Aliexpress 20 zelfde mesjes voor €2, 49 !!!"

Redactie: De mesjes kunnen niet via Aliexpress gekocht worden. Deze worden namelijk in onze fabriek in Engeland gemaakt. U maakt daarmee een denk fout dat alle mesjes hetzelfde zijn. Wat dus niet het geval is, elk merk machine en dan ook nog eens elk model heeft zijn eigen vorm en afmeting mesje. Vandaar dat wij dus ook de maten erbij zetten, zodat men vooraf kan vergelijken of de juiste mesjes gekozen zijn. Overigens is het erg sneu om na een maand wachten op de mesjes van Aliexpress er achter te komen dat ze niet passen."
Jim Buys


"Na zeer goed geïnformeerd te zijn een accu gekocht voor mijn robotmaaier. Dit bleek toch niet de oorzaak van het defect, retour zenden was geen enkel probleem. Daarna uitvoerig contact over het probleem en er wordt super meegedacht ook in de meest kosten efficiënte oplossing wat ik niet vaak meemaak. Het probleem van mijn ergens anders aangeschafte robotmaaier wordt zeker opgelost, daar heb ik alle vertrouwen in! Kortom, ik kan grasmaaier bladen enzo zeer warm aanbevelen! ????"
Jacques


"Prima, snelle levering."
Weel


"Perfect geregeld ,binnen de afgesproken datum was de bestelling op de plek."
Jm Houben.


"Snelle levering !"
Jv


"beste helemaal top en snelle levering gras spoel voor grastrimmer F35 past ok!!! en mensen von stihl Belgien hebben gezegd niet meer te vinden! dank u wel dus Nederland top en zeer snelle levering"
Gùnther Sùsz