Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Zeer on klantvriendelijk. Baseren hun verzendkosten voor het gemak op pakketpost €5,99 terwijl het soms ook anders kan. B.v. Briefpost in een enveloppe voor ong. €2.00. Je bent dan gewoon tot sponsor van PostNL bevorderd. Bovendien bestellen incl. Btw. De Btw die achteraf wordt bereken is hoger!

Redactie: Wij bieden geen mogelijkheid van brievenbus verzending aan. Uitsluitend pakketpost, en overal wordt er een incl. en excl. BTW bedrag getoond. Dus ook bij de verzendkosten 5,99 excl. BTW en 7,25 incl. BTW."
Jim Buys


"snelle levering en ben er goed mee geholpen"
Herman Schuten


"Had verkeerde spullen besteld en kon dat toen nog veranderen na 1 dag omdat het niet op voorraad was ben er zeer blij mee"
Eddy


"De hulp bij het zoeken naar een zaagketting met het juiste aantal schakels was professioneel en vriendelijk. Geweldige service die je niet vindt in een bouwmarkt ! Nogmaals dank !"
Arie Mons


"Snelle levering !"
Jv


"Zeer goede ervaring met deze webshop , het onderdeel voor mijn hakselaar was precies wat ik nodig had. Door de geleverde nieuwe drukplaat kan de machine er weer tegenaan. Levering was ook snel en ik ben dus zeer tevreden"
Jan Van De Velde