Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Gisteren een kettingspanner besteld, vanmiddag reeds geleverd bij mij thuis in België, wat een service! Ook een zeer duidelijk overzicht op de website, goede en snelle communicatie, een voorbeeld voor andere online shops! Mvg, Danny"
Lathouwers Danny


"zeer goede service. Ik had 2 dingen besteld waarvan er maar 1 op voorraad was !dezelfde avond al 1 reactie met 1 voorstel voor de bestelling. doe er dan maar 1 i.p.v. 2 die al betaald waren de volgende dag was het geld al terug gestord op mijn rekening.En het artikel 1 dag later bezorgd.de kwaliteit was beter dan wat er op had gezeten.bedankt voor de goede service."
Jan Hutten


"zelden zo prettig geholpen fantastisch ga zo door"
Lok


"Hallo, Bedankt voor de snelle levering , het is inderdaad de juiste kap. Prima service ."
Eddy


"Super snel antwoord. Mijn trafo van mijn robotmaaier kapot was. Een nieuwe opgestuurd gekregen. Alles binnen 1 dag afgehandeld."
Marco


"Na zeer goed geïnformeerd te zijn een accu gekocht voor mijn robotmaaier. Dit bleek toch niet de oorzaak van het defect, retour zenden was geen enkel probleem. Daarna uitvoerig contact over het probleem en er wordt super meegedacht ook in de meest kosten efficiënte oplossing wat ik niet vaak meemaak. Het probleem van mijn ergens anders aangeschafte robotmaaier wordt zeker opgelost, daar heb ik alle vertrouwen in! Kortom, ik kan grasmaaier bladen enzo zeer warm aanbevelen! ????"
Jacques