Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Dekseltje besteld. Betaald maar daarna nooit iets gehoord, gezien of gekregen. Zou het fijn vinden om een reactie te krijgen. Tot zover 1 ster.

Redactie: Aangezien er geen mail ontvangen zou zijn, neem ik aan dat u een verkeerd email adres heeft op gegeven.
Anders had u de email gezien dat de zending sinds vandaag naar u onderweg is.
U heeft op zaterdag besteld en het is vandaag de maandag er op.
Heel veel sneller kan er niet verzonden worden, aangezien dit de eerste werkdag is na uw bestelling."
Wildemam


"Een nieuwe afvalzak voor onze Skil bladblazer besteld,echter bij ontvangst bleek dit niet de juiste te zijn. Bleek het verkeerde typenummer te zijn,welke niet correspondeerde met de bestelorder. Na contact met de verkoper, konden we deze kostenloos retourneren,waarna het juiste artikel werd opgestuurd. Keurig opgelost. Verkoper reageert snel op e-mail. Perfecte service."
Dorst


"gezocht op florabest 46BA direct gevonden en direct betaald binnen 24 uur in huis compliment"
Dick De Haas


"Ik zocht een onderdeel van een grasswtrimmer. Ik heb al vaker zulke onderdelen versleten en mij werd bij de ""vakhandel"" steeds verteld dat "Tja, die dingen zijn gemaakt om te verslijten, reparatie is niet kostenefficient" Maar omdat ik deze strimmer zo fijn vind heb ik ditmaal zelf gezocht en ik kwam uit eindelijk bij gras-maaier-bladen-enzo terecht. Binnen een week (zelfs veel sneller dan beloofd) was het onderdeel er, inclusief advies en de dagen later pas bestelde mesjes werden keurig meegeleverd - geweldig!!! De strimmer werkt weer prima en ik ben reuze blij!"
Martin


"Uitstekend materiaal, voor degelijke prijs, bovendien zeer snel geleverd 10/10"
Noël Mortier


"Hele goede webshop, ik ben super tevreden over het meedenken, toch geef ik 1 ster minder omdat de verzendkosten best fors zijn en dat vind ik klein minpuntje, maar overall groter aanrader, zeker voor item wat ik nergens anders kon vinden."
Arn