Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Dank u voor de hulp bij het corrigeren van de bestelling! Idem voor de perfecte levering, perfect op tijd. Heb tot dusver geen verschil kunnen merken tussen het huismerk en het officiele worx spoeldeksel voor onze 168e trimmer. Het was trouwens al een hele poos dat ik achter een reserve exemplaar aan het zoeken was. Ik kom zeker nog terug!"
Jean@belgium


"ik heb een onderdeel van mijn bosch kantenmaaier besteld. Dome stuurde mij een berichtje of ik het exacte typenummer wilde geven omdat hij twijfelde of ik het juiste onderdeel had besteld. Blijkt dat hij gelijk had en toch een andere nodig had. Toen het artikel binnen was ging ik net met vakantie, dus hij heeft opgestuurd toen ik weer terug was. Super goede service! Tevens is mijn vraag over het vervangen super snel beantwoord en kan ik de machine weer naar tevredenheid gebruiken. Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen, super service!"
Barbara


"Prima service, direct contact via WhatsApp, snelle levering."
T. De Groot


"Bestelling gedaan en super snel geleverd..!! Machine draait weer, Top geregeld !"
Hans Vd Berg


"Thanks for the good and rapid service. Geo Switzerland"
Geo


"De aankondiging van verzending per mail , met een foto van het pakketje , maakt jullie bedrijf wel uitzonderlijk . Je weet wat je besteld hebt , nu zie je het ook . De ontvangst , de volgende dag , per Post. NL was perfect . De producten passen en het apparaat werkt weer naar behoren ."
Ronald Broeren , Hamont-achel , Belgiƫ