Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Uitstekend! Heel vlot! Goed artikel! Als de Sint weer in het land is dan zal ik meerdere artikelen van deze webshop op mijn verlanglijstje zetten."
Danny Varkenskopf


"zelden zo prettig geholpen fantastisch ga zo door"
Lok


"Perfect geregeld ,binnen de afgesproken datum was de bestelling op de plek."
Jm Houben.


"Ik kon moeilijk het juiste onderdeel vinden voor mijn grasmaaier. Voor advies gebeld met grasmaaier bladen enzo. Ik werd super vriendelijk te woord gestaan en ze zijn enorm behulpzaam. Het beoogde artikel werd zelfs direct opgezocht in het magazijn en nagemeten om er zeker van te zijn dat het de juiste was. Top dienstverlening :-)."
Vd Brink


"Beste Dome, De handgrepen voor het verticuteer apparaat zijn goed aangekomen. Ik wil u danken voor de goede communicatie, u hield me constant op de hoogte over de bestelling, dat gaf me een goed gevoel en veel vertrouwen . Veel on- line bedrijven zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Nogmaals mijn dank, Gr Henry"
Henry


"Domé Giuliano gaat met zijn dienstverlening verder dan menig andere leverancier. Hij heeft voor mij een onderdeel van een oude machine weten te achterhalen en geleverd waardoor ik er weer jaren mee verder kan. Repareren wordt door hem betaalbaar gehouden."
Ruud Vermeulen