Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Op Pinksterdag heb ik via whatsapp hulp gevraagd voor het zoeken naar de vervanging van ketting voor kettingzaag. Tot mijn verbazing kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Er is veel moeite gedaan via foto's en aanwijzingen om de juiste ketting te achterhalen. Wat een top service!!!"
Carla


"Prima. Artikel makkelijk te vinden."
Bouwe Prins


"Super Kommunikation! Bestelltes Teil war zunächst nicht lieferbar, worauf direkt eine Nachricht gesendet wurde. 3h später wurde das Teil aber versendet. Vielen Dank für die schnelle Lieferung!!!"
Markus


"Onderdelen zijn in mijn boomzaag geplaatst en werkt perfect! Dikke pluim voor deze firma om de bestelling en levering zo mee op te volgen en mij hiervan op de hoogte te houden. Een eerlijke firma waar je mag op rekenen Een echte aanrader!"
Bruyninckx Gerrit


"Na zeer goed geïnformeerd te zijn een accu gekocht voor mijn robotmaaier. Dit bleek toch niet de oorzaak van het defect, retour zenden was geen enkel probleem. Daarna uitvoerig contact over het probleem en er wordt super meegedacht ook in de meest kosten efficiënte oplossing wat ik niet vaak meemaak. Het probleem van mijn ergens anders aangeschafte robotmaaier wordt zeker opgelost, daar heb ik alle vertrouwen in! Kortom, ik kan grasmaaier bladen enzo zeer warm aanbevelen! ????"
Jacques


"Correcte levering van de goede producten (na 1 dag) bedankt"
Ponet Rene