Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Hoi,
Compliment: geweldige service!

Jos"
Jos


"Parts arrived earlier than predicted -exactly what was needed. Now fitted and mower working perfectly - thanks !"
Michael Mulholland


"Ik kon heel snel via chat hulp krijgen bij het vinden van een product. Chapeau! Hoe levering en product is weten we nu nog niet."
M Mast


"zeer goede service. Ik had 2 dingen besteld waarvan er maar 1 op voorraad was !dezelfde avond al 1 reactie met 1 voorstel voor de bestelling. doe er dan maar 1 i.p.v. 2 die al betaald waren de volgende dag was het geld al terug gestord op mijn rekening.En het artikel 1 dag later bezorgd.de kwaliteit was beter dan wat er op had gezeten.bedankt voor de goede service."
Jan Hutten


"Een nieuwe afvalzak voor onze Skil bladblazer besteld,echter bij ontvangst bleek dit niet de juiste te zijn. Bleek het verkeerde typenummer te zijn,welke niet correspondeerde met de bestelorder. Na contact met de verkoper, konden we deze kostenloos retourneren,waarna het juiste artikel werd opgestuurd. Keurig opgelost. Verkoper reageert snel op e-mail. Perfecte service."
Dorst


"Beste mijnheer, Ik heb de onderdelen binnengekregen en de kettingzaag doet het weer. Bedankt voor de goede service! Met vriendelijke groet, Dolf"
Dolf