Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"Woooow ! Zondagavond een stuk besteld voor mijn grasmaaier , dinsdagmiddag toegekomen ! Alle hulp gekregen van mijn vragen via whatsapp , wat een leuke en aangename service ! Dank u wel daarvoor ! Grtzzz uit belgie"
Jimmy


"Prima, snelle levering."
Weel


"Vanochtend spoel gezicht voor een accu-trimmer. Via internet gezocht en bij deze zaak uitgekomen. Over en weer enkele foto's uitgewisseld van de niet meer courante trimmer en daarbij werd ik keurig en snel geholpen door een van uw medewerkers. Super behandeling en uitstekende service. Zo hoort het !!! Dankjewel"
Henk Suelmann


"Groot compliment voor het meedenken, aanbieden van opties. Ik heb het onderdeeltje al de volgende dag ontvangen. Ik kan weer aan de slag met mijn oude en trouwe grasmaaier. Top heer Domé"
Joanna Moree


"goede service"
John Noya


"COMPLIMENT ! Dit bedrijf heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen. Men deed alle moeite om samen met mij het juiste onderdeel van de grastrimmer te bepalen. Vervolgens ontving, reeds na 1 dag, per post mijn bestelling in mijn brievenbus. Ik heb meteen het onderdeel gemonteerd en het voldoet perfect. Chapeau."
Loek Brounen