Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"was zeer verbaasd dat ik op zondag antwoord krijg en ook nog binnen 5 minuten. snelle service en duidelijke site Doorgaan zo prima zaak"
Bert


"Nog nooit meegemaakt!!!Mijn correspondent Domé haalde werkelijk alles uit de kast om mij behulpzaam te zijn en mijn bestelling tot een goed einde te brengen! Super service!"
Mark Didier


"Domé Giuliano gaat met zijn dienstverlening verder dan menig andere leverancier. Hij heeft voor mij een onderdeel van een oude machine weten te achterhalen en geleverd waardoor ik er weer jaren mee verder kan. Repareren wordt door hem betaalbaar gehouden."
Ruud Vermeulen


"Prima geholpen, met het vinden van de juiste tandriem. Eerlijke en snelle reactie via whatsapp. Aanrader!! Berrie"
Berrie


"Thanks for the good and rapid service. Geo Switzerland"
Geo


"Wat mij in bijna 1 jaar niet lukte om ergens een maai mes voor onze Mountfield Empress, die ruim 28 jaar oud is te bestellen, lukte bij gras-maaier-bladen-enzo.nl wel. Het originele maai mes was nergens meer te koop. Maar Domé zocht en vond een prima vervanger voor het originele. Domé heel hartelijk bedankt hiervoor dat is een waardering van 5 sterren waard. Een uitstekende service. Met vriendelijke groet, Peter (red. Het is een origineel mes, geen vervanger)"
Peter De Wijs