Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"Top website. Directe hulp na je vraag en direct hulp bij de zoektocht naar je onderdeel of accessoire. Zeer tevreden klant !!!!!!!!!!!!"
Fabienne Lagauw


"Zeer goede ervaring met deze webshop , het onderdeel voor mijn hakselaar was precies wat ik nodig had. Door de geleverde nieuwe drukplaat kan de machine er weer tegenaan. Levering was ook snel en ik ben dus zeer tevreden"
Jan Van De Velde


"Na zeer goed geïnformeerd te zijn een accu gekocht voor mijn robotmaaier. Dit bleek toch niet de oorzaak van het defect, retour zenden was geen enkel probleem. Daarna uitvoerig contact over het probleem en er wordt super meegedacht ook in de meest kosten efficiënte oplossing wat ik niet vaak meemaak. Het probleem van mijn ergens anders aangeschafte robotmaaier wordt zeker opgelost, daar heb ik alle vertrouwen in! Kortom, ik kan grasmaaier bladen enzo zeer warm aanbevelen! ????"
Jacques


"Ik had nog een oude grastrimmer van Black en Decker, de GL445. Ik zocht een vervanger van de dop van de spoel en vond die bij jullie. Binnen drie dagen in huis. De trimmer gaat nu alsnog weer een aantal jaren mee. Dank."
Jan Wentink


"Service is op en top en stukken rap op bestemming"
Carlos Dekeukelaere


"Dit is een ouderwets goed bedrijf met een ouderwets goede service-medewerker. Toen het toegestuurde onderdeel het verkeerde bleek te zijn (lag aan mij) heeft de medewerker stad en land afgezocht en het voor me gevonden. Niets dan lof. Rik Verbeek"
Rik Verbeek