Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"Gisteren een kettingspanner besteld, vanmiddag reeds geleverd bij mij thuis in België, wat een service! Ook een zeer duidelijk overzicht op de website, goede en snelle communicatie, een voorbeeld voor andere online shops! Mvg, Danny"
Lathouwers Danny


"COMPLIMENT ! Dit bedrijf heeft mij op een zeer professionele wijze geholpen. Men deed alle moeite om samen met mij het juiste onderdeel van de grastrimmer te bepalen. Vervolgens ontving, reeds na 1 dag, per post mijn bestelling in mijn brievenbus. Ik heb meteen het onderdeel gemonteerd en het voldoet perfect. Chapeau."
Loek Brounen


"De Heer Giuliano
 
Ik heb net het mes ontvangen en het is het goede mes.
Ik wil U bedanken voor de goede service aan mij.
 
Gr.
Frans"
Frans


"Vandaag geholpen door Dome. Man man wat een goede service heb ik gehad van deze meneer. Alles uit gezocht voor mijn oude komatzu kettingzaag. Heel veel dank daarvoor tot de volgende keer...echt dit is een top dienst verlener!"
Dick


"Een geweldige ervaring gehad met dit bedrijf. Onderdeel kapot gekomen van mijn Einhell gras trimmer. Deze mensen hebben echt alles nagezocht om het kapotte onderdeel te vinden. Hebben meerdere malen een appje gestuurd met de maten van het onderdeel wat ik stuk heb. Super service. Aan rader."
J. Muurman


"Het maaimes in goede orde ontvangen en op onze maaimachine gezet. Dank voor het snelle leveren."
Marleen