Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"I received fantastic service. The parts were exactly as stated and the delivery was very fast. 100% recommendation."
Padraig


"Nog nooit meegemaakt!!!Mijn correspondent Domé haalde werkelijk alles uit de kast om mij behulpzaam te zijn en mijn bestelling tot een goed einde te brengen! Super service!"
Mark Didier


"Prima, telefonische info. Binnen 24 uur bezorgd. Factuur zoals het hoort. Allemaal niks mis mee. Zoals het moet zijn. Dank je wel."
Rox Menses


"Zeer on klantvriendelijk. Baseren hun verzendkosten voor het gemak op pakketpost €5,99 terwijl het soms ook anders kan. B.v. Briefpost in een enveloppe voor ong. €2.00. Je bent dan gewoon tot sponsor van PostNL bevorderd. Bovendien bestellen incl. Btw. De Btw die achteraf wordt bereken is hoger!

Redactie: Wij bieden geen mogelijkheid van brievenbus verzending aan. Uitsluitend pakketpost, en overal wordt er een incl. en excl. BTW bedrag getoond. Dus ook bij de verzendkosten 5,99 excl. BTW en 7,25 incl. BTW."
Jim Buys


"Ik had nog een oude grastrimmer van Black en Decker, de GL445. Ik zocht een vervanger van de dop van de spoel en vond die bij jullie. Binnen drie dagen in huis. De trimmer gaat nu alsnog weer een aantal jaren mee. Dank."
Jan Wentink


"Zeer goede ervaring! In verband met bestelling van een onderdeel dat niet zo vaak voorkomt, wordt door hen extra gecontroleerd of het bestelde inderdaad de bedoeling is. Klasse service!"
Louwe Boekema