Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Onderdelen zijn in mijn boomzaag geplaatst en werkt perfect! Dikke pluim voor deze firma om de bestelling en levering zo mee op te volgen en mij hiervan op de hoogte te houden. Een eerlijke firma waar je mag op rekenen Een echte aanrader!"
Bruyninckx Gerrit


"Whats app gestuurd en gelijk contact Ze hebben gezocht naar het artikel door mijn foto's en een goed advies gegeven. Gelijk besteld en de andere dag al binnen. Het paste perfect en kan weer verder met mijn grastrimmer Toppie ga zo door"
Adriana


"Domé Giuliano gaat met zijn dienstverlening verder dan menig andere leverancier. Hij heeft voor mij een onderdeel van een oude machine weten te achterhalen en geleverd waardoor ik er weer jaren mee verder kan. Repareren wordt door hem betaalbaar gehouden."
Ruud Vermeulen


"Hartelijke dank voor al de moeite die jullie gedaan hebben om mijn telefoonnummer te achterhalen en voor alsnog de snelle levering vanmorgen binnen gekregen."
Anoniem


"Super service! Ik kreeg dezelfde avond nog een mail met een foto van mijn bestelling en de volgende dag was het al geleverd (Belgie) Doe zo verder ????"
Andy Walravens


"GreenParc grastrimmer gekocht bij Praxis, 1 jaar oud en nu al geen draad leverbaar(?). Wegdoen is zonde. Via deze site prima geholpen, snel geleverd en past goed, top!"
Marcel