Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Op Pinksterdag heb ik via whatsapp hulp gevraagd voor het zoeken naar de vervanging van ketting voor kettingzaag. Tot mijn verbazing kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Er is veel moeite gedaan via foto's en aanwijzingen om de juiste ketting te achterhalen. Wat een top service!!!"
Carla


"Mijn ervaring is zeer positief! Zeer vlotte- en goede service en in tegenstelling met andere bedrijven, is men hier wel begaan met de klant. Mijn bestelling werd, voor verzending, ruim overlopen zodat ik zeker het juiste artikel had en ik geen extra kosten (terug zenden) zou hebben. Top????"
Sven Strybosch


"zeer behulpzaam en vriendelijk!"
Van Leeuwen


"Prima geholpen, met het vinden van de juiste tandriem. Eerlijke en snelle reactie via whatsapp. Aanrader!! Berrie"
Berrie


"Ik kon moeilijk het juiste onderdeel vinden voor mijn grasmaaier. Voor advies gebeld met grasmaaier bladen enzo. Ik werd super vriendelijk te woord gestaan en ze zijn enorm behulpzaam. Het beoogde artikel werd zelfs direct opgezocht in het magazijn en nagemeten om er zeker van te zijn dat het de juiste was. Top dienstverlening :-)."
Vd Brink


"Dit is een ouderwets goed bedrijf met een ouderwets goede service-medewerker. Toen het toegestuurde onderdeel het verkeerde bleek te zijn (lag aan mij) heeft de medewerker stad en land afgezocht en het voor me gevonden. Niets dan lof. Rik Verbeek"
Rik Verbeek