Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Beste mijnheer, Ik heb de onderdelen binnengekregen en de kettingzaag doet het weer. Bedankt voor de goede service! Met vriendelijke groet, Dolf"
Dolf


"Snelle levering, goed verpakt.."
J.j.scholte


"Wat mij in bijna 1 jaar niet lukte om ergens een maai mes voor onze Mountfield Empress, die ruim 28 jaar oud is te bestellen, lukte bij gras-maaier-bladen-enzo.nl wel. Het originele maai mes was nergens meer te koop. Maar Domé zocht en vond een prima vervanger voor het originele. Domé heel hartelijk bedankt hiervoor dat is een waardering van 5 sterren waard. Een uitstekende service. Met vriendelijke groet, Peter (red. Het is een origineel mes, geen vervanger)"
Peter De Wijs


"Vanochtend spoel gezicht voor een accu-trimmer. Via internet gezocht en bij deze zaak uitgekomen. Over en weer enkele foto's uitgewisseld van de niet meer courante trimmer en daarbij werd ik keurig en snel geholpen door een van uw medewerkers. Super behandeling en uitstekende service. Zo hoort het !!! Dankjewel"
Henk Suelmann


"Uitstekend! Heel vlot! Goed artikel! Als de Sint weer in het land is dan zal ik meerdere artikelen van deze webshop op mijn verlanglijstje zetten."
Danny Varkenskopf


"Zeer goede ervaring. Dag na de bestelling geleverd. Sneller is onmogelijk. Zeer vriendelijke dienstverlening. Super."
Vanderbeken Marc