Ik kan het onderdeel niet vinden

Wij zijn partner van heel veel merken en fabrikanten, maar kunnen niet alle onderdelen in onze webshop plaatsen, vandaar dat we kiezen voor een op aanvraag methode.
Kunt u het onderdeel niet vinden, volg dan onderstaande instructie, en wij gaan vrijblijvend voor u opzoek.

Veel merken gebruiken dezelfde verbruiks materialen zoals dezelfde spoel, cover (deksel), kettingzaag ketting of maaiblad.
Wij verzamelen al jaren gegevens om inzichtelijk te maken welk onderdeel past op welk merk en model machine.
Omdat deze informatie niet vrij beschikbaar is kan het voorkomen dat een onderdeel dus op vele machines past waarvan wij het dus nog niet weten.
Om deze informatie aan te vullen hebben we dus onze klanten nodig.
Kunt u dus dmv onze zoek hulp nog niet het gewenste onderdeel vinden, stuur ons dan een foto (chat/email/whatsapp) van:
1) de gehele machine zelf
2) de model sticker
3) een close up van het onderdeel
4) indien aanwezig alle nummers welke vermeld worden op het onderdeel zelf (maaiblad/spoel/deksel etc.)
5) bij onderdelen van een benzine motor, ook de model sticker van de motor, fabrikanten kunnen verschillende motoren gebruiken op hun machines

Alleen met deze foto's kunnen wij dan vrijblijvend op zoek gaan naar het onderdeel om u dus toch te kunnen leveren en onze informatie te verrijken.
Product Zoekhulp
Feedback van onze klanten
"Een geweldige ervaring gehad met dit bedrijf. Onderdeel kapot gekomen van mijn Einhell gras trimmer. Deze mensen hebben echt alles nagezocht om het kapotte onderdeel te vinden. Hebben meerdere malen een appje gestuurd met de maten van het onderdeel wat ik stuk heb. Super service. Aan rader."
J. Muurman


"De hulp bij het zoeken naar een zaagketting met het juiste aantal schakels was professioneel en vriendelijk. Geweldige service die je niet vindt in een bouwmarkt ! Nogmaals dank !"
Arie Mons


"Ik kende deze webwinkel niet, maar de geschikte spoelcover voor mijn grastrimmer kon ik nergens anders vinden, dus gewoon maar geprobeerd. Een dag na het bestellen bestellen had ik het juiste product al in huis. Prima service: snelle en duidelijke communicatie en via de meegestuurde track en trace link zag ik gisteren al dat het snel zou gaan. Veel dank! En aan te bevelen dus, dit adres."
Anneke


"Super dank voor de goede en snelle service .
De kwaliteit van de kapjes is inderdaad beter dan de originele worx

Met vriendelijke groet,
Peter"
Peter


"Hoi. Heb vandaag het maaiblad gehad en kan perfect gebruikt worden voor dit type maaier enorm bedankt.."
Marina


"Correcte levering van de goede producten (na 1 dag) bedankt"
Ponet Rene