Ik kan het onderdeel niet vinden

Wij zijn partner van heel veel merken en fabrikanten, maar kunnen niet alle onderdelen in onze webshop plaatsen, vandaar dat we kiezen voor een op aanvraag methode.
Kunt u het onderdeel niet vinden, volg dan onderstaande instructie, en wij gaan vrijblijvend voor u opzoek.

Veel merken gebruiken dezelfde verbruiks materialen zoals dezelfde spoel, cover (deksel), kettingzaag ketting of maaiblad.
Wij verzamelen al jaren gegevens om inzichtelijk te maken welk onderdeel past op welk merk en model machine.
Omdat deze informatie niet vrij beschikbaar is kan het voorkomen dat een onderdeel dus op vele machines past waarvan wij het dus nog niet weten.
Om deze informatie aan te vullen hebben we dus onze klanten nodig.
Kunt u dus dmv onze zoek hulp nog niet het gewenste onderdeel vinden, stuur ons dan een foto (chat/email/whatsapp) van:
1) de gehele machine zelf
2) de model sticker
3) een close up van het onderdeel
4) indien aanwezig alle nummers welke vermeld worden op het onderdeel zelf (maaiblad/spoel/deksel etc.)
5) bij onderdelen van een benzine motor, ook de model sticker van de motor, fabrikanten kunnen verschillende motoren gebruiken op hun machines

Alleen met deze foto's kunnen wij dan vrijblijvend op zoek gaan naar het onderdeel om u dus toch te kunnen leveren en onze informatie te verrijken.
Product Zoekhulp
Feedback van onze klanten
"De aankondiging van verzending per mail , met een foto van het pakketje , maakt jullie bedrijf wel uitzonderlijk . Je weet wat je besteld hebt , nu zie je het ook . De ontvangst , de volgende dag , per Post. NL was perfect . De producten passen en het apparaat werkt weer naar behoren ."
Ronald Broeren , Hamont-achel , België


"Hallo, Bedankt voor de snelle levering , het is inderdaad de juiste kap. Prima service ."
Eddy


"was zeer verbaasd dat ik op zondag antwoord krijg en ook nog binnen 5 minuten. snelle service en duidelijke site Doorgaan zo prima zaak"
Bert


"Groot compliment voor het meedenken, aanbieden van opties. Ik heb het onderdeeltje al de volgende dag ontvangen. Ik kan weer aan de slag met mijn oude en trouwe grasmaaier. Top heer Domé"
Joanna Moree


"Zeer goede ervaring. Dag na de bestelling geleverd. Sneller is onmogelijk. Zeer vriendelijke dienstverlening. Super."
Vanderbeken Marc


"Super service! Ik kreeg dezelfde avond nog een mail met een foto van mijn bestelling en de volgende dag was het al geleverd (Belgie) Doe zo verder ????"
Andy Walravens