Kunt u het onderdeel niet vinden welke u zoekt, lees dan hier waarom dat kan zijn en of u iets kunt doen om als nog aan het onderdeel te komen.
Verkoop Hotline 036-7851687

Ik kan het onderdeel niet vinden

Veel merken gebruiken dezelfde verbruiks materialen zoals dezelfde spoel, cover (deksel), kettingzaag ketting of maaiblad.
Wij verzamelen al jaren gegevens om inzichtelijk te maken welk onderdeel past op welk merk en model machine.
Omdat deze informatie niet vrij beschikbaar is kan het voorkomen dat een onderdeel dus op vele machines past waarvan wij het dus nog niet weten.
Om deze informatie aan te vullen hebben we dus onze klanten nodig.
Kunt u dus dmv onze zoek hulp nog niet het gewenste onderdeel vinden, stuur ons dat een foto (email/whatsapp) van:
1) de gehele machine zelf
2) de model sticker
3) een close up van het onderdeel
4) indien aanwezig alle nummers welke vermeld worden op het onderdeel zelf (maaiblad/spoel/deksel etc.)

Alleen met deze foto's kunnen wij dan vrijblijvend op zoek gaan naar het onderdeel om u dus toch te kunnen leveren en onze informatie te verrijken.
Product Zoekhulp
Feedback van onze klanten
"Vakman Guiliano, Na een Email vraag omtrent een spoelkap voor mijn GMC 600 strimmer werd mij door U een Flymo kap aangeraden, deze past perfect en de draadspoel zit beter als voorheen, want de passing is veel beter. Bedankt voor de snelle service en uitstekend advies, Jaap Jannenga."
Jaap Jannenga


"snelle bezorging, alleen jammer dat je wacht op post.nl en dat het pakketje door de brievenbus past. Beetje jammer."
Jan Orie


"Hallo, Bedankt voor de snelle levering , het is inderdaad de juiste kap. Prima service ."
Eddy


"Zeer goede ervaring! In verband met bestelling van een onderdeel dat niet zo vaak voorkomt, wordt door hen extra gecontroleerd of het bestelde inderdaad de bedoeling is. Klasse service!"
Louwe Boekema


"Groot compliment voor het meedenken, aanbieden van opties. Ik heb het onderdeeltje al de volgende dag ontvangen. Ik kan weer aan de slag met mijn oude en trouwe grasmaaier. Top heer Domé"
Joanna Moree


"Op Pinksterdag heb ik via whatsapp hulp gevraagd voor het zoeken naar de vervanging van ketting voor kettingzaag. Tot mijn verbazing kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Er is veel moeite gedaan via foto's en aanwijzingen om de juiste ketting te achterhalen. Wat een top service!!!"
Carla