Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"Wat mij in bijna 1 jaar niet lukte om ergens een maai mes voor onze Mountfield Empress, die ruim 28 jaar oud is te bestellen, lukte bij gras-maaier-bladen-enzo.nl wel. Het originele maai mes was nergens meer te koop. Maar Domé zocht en vond een prima vervanger voor het originele. Domé heel hartelijk bedankt hiervoor dat is een waardering van 5 sterren waard. Een uitstekende service. Met vriendelijke groet, Peter (red. Het is een origineel mes, geen vervanger)"
Peter De Wijs


"I received fantastic service. The parts were exactly as stated and the delivery was very fast. 100% recommendation."
Padraig


"Geweldige ervaring. Ik heb een bestelling geplaatst, maar werd kort daarop telefonisch benaderd. Ik bleek een verkeerd onderdeel te hebben besteld voor mijn grastrimmer. Direct geweldig opgelost en het juiste onderdeel een dag later ontvangen. Superservice dus!!"
Cindy Kaaijk


"Ik kon moeilijk het juiste onderdeel vinden voor mijn grasmaaier. Voor advies gebeld met grasmaaier bladen enzo. Ik werd super vriendelijk te woord gestaan en ze zijn enorm behulpzaam. Het beoogde artikel werd zelfs direct opgezocht in het magazijn en nagemeten om er zeker van te zijn dat het de juiste was. Top dienstverlening :-)."
Vd Brink


"Een vlugge bediening ook wordt ge goed ingelicht .."
Georges Friant


"Service is op en top en stukken rap op bestemming"
Carlos Dekeukelaere