Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Zeer te spreken over de service voor de volgende klus gaan we zeker weer als eerste kijken op de site voor bijvoorbeeld onderdelen of wat het mag zijn!! Vriendelijke mensen."
Andreas


"Fantastisch geholpen met onderdelen voor een WorX robotmaaier. Na reparatie hield de maaier er helaas om andere reden mee op (er ging nog meer kapot) Nog niet gebruikte onderdelen retour gezonden en deze zijn dezelfde dag nog gecrediteerd. Ik ga hier zeker terugkomen mocht ik in de toekomst tuinmachine onderdelen nodig hebben."
Henk


"Hi I have just received the wheels for my mower thanks for the great service"
Martyn


"Nog niets besteld en nu al tevreden, super snelle reacties en om ook voor een rellatief laag bedrag moeite te willen doen. Top Domé"
Peter


"Samen met de mail met de factuur kregen we als verassend als extra bijlage van de mail een heuse foto van de transportdoos met het door ons gevraagde product daarin. Wegens heel recente ervaringen met verkeerde bestellingen / leveringen vinden we deze manier van werken FANTASTISCH. Dit is de eerste keer dat we dit meemaakten en hopen dat andere leveranciers deze handelswijze over gaan nemen. Onze complimenten"
Hein Asscherickx


"niet verwacht . geweldige ervaring met de service van dit bedrijf !! zal dit aanraden bij mijn vrienden. Doe zo verder"
Frans Mateos