Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Thanks for the good and rapid service. Geo Switzerland"
Geo


"Vakman Guiliano, Na een Email vraag omtrent een spoelkap voor mijn GMC 600 strimmer werd mij door U een Flymo kap aangeraden, deze past perfect en de draadspoel zit beter als voorheen, want de passing is veel beter. Bedankt voor de snelle service en uitstekend advies, Jaap Jannenga."
Jaap Jannenga


"Beste Dome, De handgrepen voor het verticuteer apparaat zijn goed aangekomen. Ik wil u danken voor de goede communicatie, u hield me constant op de hoogte over de bestelling, dat gaf me een goed gevoel en veel vertrouwen . Veel on- line bedrijven zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Nogmaals mijn dank, Gr Henry"
Henry


"Nog niets besteld en nu al tevreden, super snelle reacties en om ook voor een rellatief laag bedrag moeite te willen doen. Top Domé"
Peter


"Dank u voor de hulp bij het corrigeren van de bestelling! Idem voor de perfecte levering, perfect op tijd. Heb tot dusver geen verschil kunnen merken tussen het huismerk en het officiele worx spoeldeksel voor onze 168e trimmer. Het was trouwens al een hele poos dat ik achter een reserve exemplaar aan het zoeken was. Ik kom zeker nog terug!"
Jean@belgium


"Whats app gestuurd en gelijk contact Ze hebben gezocht naar het artikel door mijn foto's en een goed advies gegeven. Gelijk besteld en de andere dag al binnen. Het paste perfect en kan weer verder met mijn grastrimmer Toppie ga zo door"
Adriana