Verkoop Hotline 036-7851687

Gebruik de zoek wizard om de onderdelen voor uw machine te vinden

Tuinmachines

Powertool machines

Bij twijfel of vragen stuur een foto via whatsapp: +31638008879
Kunt u het onderdeel niet vinden, klik dan hier om te lezen hoe wij vrijblijvend voor u het juiste onderdeel gaan zoeken.
Let er op dat sommige populaire machine modellen meerdere varianten kunnen hebben, controleer dan ook altijd de model sticker op het juiste model/artikel nummer.

Een letter of cijfer meer of minder in het model nummer kan betekenen dat de machine geheel andere onderdelen gebruikt.


Machines van hetzelfde merk wil dus nooit zeggen dat het ook hetzelfde onderdeel is.
Product groepen
Feedback van onze klanten
"Top website. Directe hulp na je vraag en direct hulp bij de zoektocht naar je onderdeel of accessoire. Zeer tevreden klant !!!!!!!!!!!!"
Fabienne Lagauw


"Wat mij in bijna 1 jaar niet lukte om ergens een maai mes voor onze Mountfield Empress, die ruim 28 jaar oud is te bestellen, lukte bij gras-maaier-bladen-enzo.nl wel. Het originele maai mes was nergens meer te koop. Maar Domé zocht en vond een prima vervanger voor het originele. Domé heel hartelijk bedankt hiervoor dat is een waardering van 5 sterren waard. Een uitstekende service. Met vriendelijke groet, Peter (red. Het is een origineel mes, geen vervanger)"
Peter De Wijs


"Na zeer goed geïnformeerd te zijn een accu gekocht voor mijn robotmaaier. Dit bleek toch niet de oorzaak van het defect, retour zenden was geen enkel probleem. Daarna uitvoerig contact over het probleem en er wordt super meegedacht ook in de meest kosten efficiënte oplossing wat ik niet vaak meemaak. Het probleem van mijn ergens anders aangeschafte robotmaaier wordt zeker opgelost, daar heb ik alle vertrouwen in! Kortom, ik kan grasmaaier bladen enzo zeer warm aanbevelen! ????"
Jacques


"Hi Domé
Dank voor het sturen.
Het blad past inderdaad!"
Annette


"snelle bezorging, alleen jammer dat je wacht op post.nl en dat het pakketje door de brievenbus past. Beetje jammer."
Jan Orie


"Op Pinksterdag heb ik via whatsapp hulp gevraagd voor het zoeken naar de vervanging van ketting voor kettingzaag. Tot mijn verbazing kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Er is veel moeite gedaan via foto's en aanwijzingen om de juiste ketting te achterhalen. Wat een top service!!!"
Carla