Verkoop Hotline 036-7851687

Gebruik de zoek wizard om de onderdelen voor uw machine te vinden

Tuinmachines

Powertool machines

Bij twijfel of vragen stuur een foto via whatsapp: +31638008879
Kunt u het onderdeel niet vinden, klik dan hier om te lezen hoe wij vrijblijvend voor u het juiste onderdeel gaan zoeken.
Let er op dat sommige populaire machine modellen meerdere varianten kunnen hebben, controleer dan ook altijd de model sticker op het juiste model/artikel nummer.

Een letter of cijfer meer of minder in het model nummer kan betekenen dat de machine geheel andere onderdelen gebruikt.


Machines van hetzelfde merk wil dus nooit zeggen dat het ook hetzelfde onderdeel is.
Product groepen
Feedback van onze klanten
"Prima. Artikel makkelijk te vinden."
Bouwe Prins


"Wat klein onderdelen kapot aan m,n strimmertje, bestelling gedaan en 100% in orde! goede communicatie, snelle nette levering en 100% feedback en service, ook voor kleine relatief goedkope onderdelen, super tevreden en een aanrader. Een voorbeeld voor velen."
Hans Van Der Linden


"Het juiste produkt en heel snel geleverd"
Cannoot Roger


"Bestelling gedaan en super snel geleverd..!! Machine draait weer, Top geregeld !"
Hans Vd Berg


"Dit is een ouderwets goed bedrijf met een ouderwets goede service-medewerker. Toen het toegestuurde onderdeel het verkeerde bleek te zijn (lag aan mij) heeft de medewerker stad en land afgezocht en het voor me gevonden. Niets dan lof. Rik Verbeek"
Rik Verbeek


"Had een vraag om 18:45 uur, op vrijdag avond (21 okt '22). Meteen een review geplaatst! Kreeg meteen antwoord en een antwoord waar ik iets mee kon! Niet normaal, dat had ik nog nooit meegemaakt! Top service! ps. Deze review is 100% gemeend en echt! Lawrence Quaedvlieg (Tuinman) 'De Heeren van de Tuin' Muiden"
Lawrence Quaedvlieg