Verkoop Hotline 036-7851687

Gebruik de zoek wizard om de onderdelen voor uw machine te vinden

Tuinmachines

Powertool machines

Bij twijfel of vragen stuur een foto via whatsapp: +31638008879
Kunt u het onderdeel niet vinden, klik dan hier om te lezen hoe wij vrijblijvend voor u het juiste onderdeel gaan zoeken.
Let er op dat sommige populaire machine modellen meerdere varianten kunnen hebben, controleer dan ook altijd de model sticker op het juiste model/artikel nummer.

Een letter of cijfer meer of minder in het model nummer kan betekenen dat de machine geheel andere onderdelen gebruikt.


Machines van hetzelfde merk wil dus nooit zeggen dat het ook hetzelfde onderdeel is.
Product groepen
Feedback van onze klanten
"ik had een onderdeel nodig voor een hakselaar waarvan ik dacht dat die niet meer te repareren was. Uiteindelijk vond ik toch het stuk maar had mijn twijfels of het zou passen. Op mijn mailtje kreeg ik een heel goede uitleg van hun medewerker Giuliano die me vertelde dat er twee modellen waren maar wel met een klein verschil. Hij stuurde mij de foto's door en de afmetingen. Gelukkig, want ik zou een verkeerd model hebben besteld. Na een paar mails heen en weer heeft hij mij er heel goed doorheen geholpen. de week erna had ik het stuk in huis met de pakjesdienst en het past perfect. Heel hartelijk dank voor de begeleiding en de perfectie dienstverlening. verdient een dikke pluim !!!"
Aimé De Rocker


"Bestelling gedaan en super snel geleverd..!! Machine draait weer, Top geregeld !"
Hans Vd Berg


"Een nieuwe afvalzak voor onze Skil bladblazer besteld,echter bij ontvangst bleek dit niet de juiste te zijn. Bleek het verkeerde typenummer te zijn,welke niet correspondeerde met de bestelorder. Na contact met de verkoper, konden we deze kostenloos retourneren,waarna het juiste artikel werd opgestuurd. Keurig opgelost. Verkoper reageert snel op e-mail. Perfecte service."
Dorst


"GreenParc grastrimmer gekocht bij Praxis, 1 jaar oud en nu al geen draad leverbaar(?). Wegdoen is zonde. Via deze site prima geholpen, snel geleverd en past goed, top!"
Marcel


"ik heb een onderdeel van mijn bosch kantenmaaier besteld. Dome stuurde mij een berichtje of ik het exacte typenummer wilde geven omdat hij twijfelde of ik het juiste onderdeel had besteld. Blijkt dat hij gelijk had en toch een andere nodig had. Toen het artikel binnen was ging ik net met vakantie, dus hij heeft opgestuurd toen ik weer terug was. Super goede service! Tevens is mijn vraag over het vervangen super snel beantwoord en kan ik de machine weer naar tevredenheid gebruiken. Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen, super service!"
Barbara


"Ik had 20 mesjes voor een Grastrimmer gekocht. Worden aangeprezen voor €6,22 zonder Btw. Met Btw € 7,63. Ik heb voor de 20 mesjes @ 22, 30 betaald.! Dat is €1,20 voor zo’ n lollystokje van plastic. Mede door de hoge verzendkosten die deze jongens hanteren. N.b. Bij Aliexpress 20 zelfde mesjes voor €2, 49 !!!"

Redactie: De mesjes kunnen niet via Aliexpress gekocht worden. Deze worden namelijk in onze fabriek in Engeland gemaakt. U maakt daarmee een denk fout dat alle mesjes hetzelfde zijn. Wat dus niet het geval is, elk merk machine en dan ook nog eens elk model heeft zijn eigen vorm en afmeting mesje. Vandaar dat wij dus ook de maten erbij zetten, zodat men vooraf kan vergelijken of de juiste mesjes gekozen zijn. Overigens is het erg sneu om na een maand wachten op de mesjes van Aliexpress er achter te komen dat ze niet passen."
Jim Buys