Verkoop Hotline 036-7851687

Gebruik de zoek wizard om de onderdelen voor uw machine te vinden

Tuinmachines

Powertool machines

Bij twijfel of vragen stuur een foto via whatsapp: +31638008879
Kunt u het onderdeel niet vinden, klik dan hier om te lezen hoe wij vrijblijvend voor u het juiste onderdeel gaan zoeken.
Let er op dat sommige populaire machine modellen meerdere varianten kunnen hebben, controleer dan ook altijd de model sticker op het juiste model/artikel nummer.

Een letter of cijfer meer of minder in het model nummer kan betekenen dat de machine geheel andere onderdelen gebruikt.


Machines van hetzelfde merk wil dus nooit zeggen dat het ook hetzelfde onderdeel is.
Product groepen
Feedback van onze klanten
"Op 3 september gebeld i.v.m. een afgebroken beugel voor een oude Wolf grasmaaier. Na wat foto's via whatsapp gestuurd te hebben werd er een beugel gevonden die waarschijnlijk de juiste zou zijn. Stond uiteraard niet op de site maar werd er voor mij bijgezet zodat ik die bestellen kon. Vandaag de beugel ontvangen en past perfect. De hele manier van doen, de uitleg, tijd en moeite om het juiste artikel te vinden, gewoon perfect. Service die je helaas bij veel bedrijven niet meer meemaakt. Mocht ik nog eens een onderdeel nodig hebben dan weet ik nu waar ik zijn moet."
Collette


"21.12.2022 besteld 31.12.2022 aan gekomen snel levering product komt overeen met de de oude en de eerste ervaring is prima"
Bjorn


"Goed bereikbaat en vriendelijk te woord gestaan door de verkoop service. Kreeg alke informatie die ik nodig had"
Bart


"Onderdelen zijn in mijn boomzaag geplaatst en werkt perfect! Dikke pluim voor deze firma om de bestelling en levering zo mee op te volgen en mij hiervan op de hoogte te houden. Een eerlijke firma waar je mag op rekenen Een echte aanrader!"
Bruyninckx Gerrit


"perfect bij vragen word je meteen en perfect geholpen"
Vermeulen


"goede service"
John Noya