Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"Ik kende deze webwinkel niet, maar de geschikte spoelcover voor mijn grastrimmer kon ik nergens anders vinden, dus gewoon maar geprobeerd. Een dag na het bestellen bestellen had ik het juiste product al in huis. Prima service: snelle en duidelijke communicatie en via de meegestuurde track en trace link zag ik gisteren al dat het snel zou gaan. Veel dank! En aan te bevelen dus, dit adres."
Anneke


"Nog nooit meegemaakt!!!Mijn correspondent Domé haalde werkelijk alles uit de kast om mij behulpzaam te zijn en mijn bestelling tot een goed einde te brengen! Super service!"
Mark Didier


"Prima geholpen. Ik had een beetje mijn bedenkingen over deze webshop omdat ik geen reviews kon vinden, buiten hun eigen website. Creditcard betaling haalde mij over de streep. Ze zijn kundig, weten waar ze over praten en reageren snel. Had contact via WhatsApp wat razendsnel ging. Producten zijn voorzien van een QR-code om als het nodig is een product nogmaals makkelijk te bestellen. Toch handig!"
Michiel


"Super tevreden over de dienstverlening alles liep zoals gezegd Nomaals bedankt"
Dirk Vermeiren


"Zeer goede ervaring! In verband met bestelling van een onderdeel dat niet zo vaak voorkomt, wordt door hen extra gecontroleerd of het bestelde inderdaad de bedoeling is. Klasse service!"
Louwe Boekema


"Hallo, Bedankt voor de snelle levering , het is inderdaad de juiste kap. Prima service ."
Eddy