Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"hele snelle service ben zeer tevreden met het product werkt subliem"
Arie Van Strijen


"Hallo, Het aanzetblok past perfect. De 22 jaar oude machine werkt weer als nieuw. Heel fijn dat ik het bij u kon bestellen. Vriendelijke groet, Co."
Co


"Vanochtend spoel gezicht voor een accu-trimmer. Via internet gezocht en bij deze zaak uitgekomen. Over en weer enkele foto's uitgewisseld van de niet meer courante trimmer en daarbij werd ik keurig en snel geholpen door een van uw medewerkers. Super behandeling en uitstekende service. Zo hoort het !!! Dankjewel"
Henk Suelmann


"Een geweldige ervaring gehad met dit bedrijf. Onderdeel kapot gekomen van mijn Einhell gras trimmer. Deze mensen hebben echt alles nagezocht om het kapotte onderdeel te vinden. Hebben meerdere malen een appje gestuurd met de maten van het onderdeel wat ik stuk heb. Super service. Aan rader."
J. Muurman


"Bestelling gedaan en super snel geleverd..!! Machine draait weer, Top geregeld !"
Hans Vd Berg


"De aankondiging van verzending per mail , met een foto van het pakketje , maakt jullie bedrijf wel uitzonderlijk . Je weet wat je besteld hebt , nu zie je het ook . De ontvangst , de volgende dag , per Post. NL was perfect . De producten passen en het apparaat werkt weer naar behoren ."
Ronald Broeren , Hamont-achel , België