Primer bulb voor Stihl FS350, FS400, FS450 & FS480, Kawasaki

 € 5,74 (excl. 21% BTW)
€ 6,95
( incl. 21% BTW) 

Plaats het product in uw winkelmandje om de verzendkosten te zien

Primer bulb voor Stihl FS350, FS400, FS450 & FS480, Kawasaki

Product code: GMBE-PB005

Dit onderdeel is geschikt voor gebruik in de volgende machines.
Zoek uw machine in de onderstaande lijst om er zeker van te zijn dat dit een geschikt onderdeel voor uw machine is.

Merk Type Model
Mr. Gardener Hedge Shear BHS 615
Titan Multi-Tool TTK587GDO

De lijst bevat het merk / de distributeur en de modellen van de machines (in alfabetische volgorde) waarvan we weten dat dit product waarschijnlijk geschikt voor is. Als uw machine niet in de lijst staat, kan het zijn dat dit onderdeel geschikt is, maar dat we geen gegevens hebben over de geschiktheid. Bekijk onze andere producten om te zien of we een geschikt onderdeel in voorraad hebben, of laat ons weten dat dit volgens u geschikt is.

Dit is te vergelijken met onderdelen met de volgende referenties:

De namen en nummers van fabrikanten en distributeurs worden alleen ter referentie gebruikt.
Alternatieve fabrikant. Gelijkwaardige kwaliteit als origineel.

Primer bulb voor Stihl FS350, FS400, FS450 & FS480, Kawasaki Mr. Gardener Primer bulb voor Stihl FS350 FS400 FS450 & FS480 Kawasaki

Feedback van onze klanten
"Geachte heer, beste Domé, Onlangs heb ik een onderdeel besteld, dat ik keurig in huis heb ontvangen. Helaas bleek het niet het juiste onderdeel te zijn, iets dat buiten jouw en mijn schuld is gebeurd. Nadat we overleg hebben gehad over hoe dit op te lossen, heb je dit meteen netjes afgehandeld. Nu kan het wel de wettelijke regel zijn, dat dit zo hoort, maar desalniettemin wil ik je hartelijk danken voor het effectueren ervan. Je staat bij mij voortaan te boek als een aanrader! Met vriendelijke groet, Wil"
Wil


"dhr Domé Giuliano heeft puik werk geleverd om te zoeken wat ik moest hebben! Ik dank hem bij deze hartelijk."
Jan Franckaert


"Hallo, Bedankt voor de snelle levering , het is inderdaad de juiste kap. Prima service ."
Eddy


"Ik was op zoek naar een draadspoel voor mijn gras trimmer. Via whatsapp perfect en snel geholpen! Als de spoel niet in de webshop staat echt de moeite om even na te vragen. Erg goede service"
Koen


"Kwam er niet uit op de site en heb toen gebeld. Ik werd zeer vriendelijk geholpen, maar ik had mijn adres verkeerd ingegeven. Ik werd er over gebeld en de volgende dag was het alsnog in de bus. Zeer goede service."
Arjan Van Der Spek


"De aankondiging van verzending per mail , met een foto van het pakketje , maakt jullie bedrijf wel uitzonderlijk . Je weet wat je besteld hebt , nu zie je het ook . De ontvangst , de volgende dag , per Post. NL was perfect . De producten passen en het apparaat werkt weer naar behoren ."
Ronald Broeren , Hamont-achel , België