Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"Woooow ! Zondagavond een stuk besteld voor mijn grasmaaier , dinsdagmiddag toegekomen ! Alle hulp gekregen van mijn vragen via whatsapp , wat een leuke en aangename service ! Dank u wel daarvoor ! Grtzzz uit belgie"
Jimmy


"Hi Domé
Dank voor het sturen.
Het blad past inderdaad!"
Annette


"Prima service! snel verzonden en snel bezorgd. overigens past het onderdeel perfect! dikke 10!"
Henri Van Loo


"Had een vraag om 18:45 uur, op vrijdag avond (21 okt '22). Meteen een review geplaatst! Kreeg meteen antwoord en een antwoord waar ik iets mee kon! Niet normaal, dat had ik nog nooit meegemaakt! Top service! ps. Deze review is 100% gemeend en echt! Lawrence Quaedvlieg (Tuinman) 'De Heeren van de Tuin' Muiden"
Lawrence Quaedvlieg


"Een nieuwe afvalzak voor onze Skil bladblazer besteld,echter bij ontvangst bleek dit niet de juiste te zijn. Bleek het verkeerde typenummer te zijn,welke niet correspondeerde met de bestelorder. Na contact met de verkoper, konden we deze kostenloos retourneren,waarna het juiste artikel werd opgestuurd. Keurig opgelost. Verkoper reageert snel op e-mail. Perfecte service."
Dorst


"Domé Giuliano gaat met zijn dienstverlening verder dan menig andere leverancier. Hij heeft voor mij een onderdeel van een oude machine weten te achterhalen en geleverd waardoor ik er weer jaren mee verder kan. Repareren wordt door hem betaalbaar gehouden."
Ruud Vermeulen