Gemiddelde beoordeling gebasseerd op 0 beoordeling(en)

Er zijn geen beoordelingen voor dit artikel.

Feedback van onze klanten
"Wat klein onderdelen kapot aan m,n strimmertje, bestelling gedaan en 100% in orde! goede communicatie, snelle nette levering en 100% feedback en service, ook voor kleine relatief goedkope onderdelen, super tevreden en een aanrader. Een voorbeeld voor velen."
Hans Van Der Linden


"Super Service. Super Qualität und super Preis. Schnelle Lieferung. Danke für den super Service immer wieder werde ich bestellen."
Markus Der Gladbacher


"niet verwacht . geweldige ervaring met de service van dit bedrijf !! zal dit aanraden bij mijn vrienden. Doe zo verder"
Frans Mateos


"Na zeer goed geïnformeerd te zijn een accu gekocht voor mijn robotmaaier. Dit bleek toch niet de oorzaak van het defect, retour zenden was geen enkel probleem. Daarna uitvoerig contact over het probleem en er wordt super meegedacht ook in de meest kosten efficiënte oplossing wat ik niet vaak meemaak. Het probleem van mijn ergens anders aangeschafte robotmaaier wordt zeker opgelost, daar heb ik alle vertrouwen in! Kortom, ik kan grasmaaier bladen enzo zeer warm aanbevelen! ????"
Jacques


"Dank U wel voor de vlotte Levering ;-))"
Van Hemelrijck L


"Bedankt voor de goede afloop van mijn bestelling is perfect afgeleverd op bestemming en het was een totale top service nogmaals bedankt aan iedereen. Groeten Rik"
Rik