Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Dank u wel, de spoel paste perfect."
Joop


"Had een vraag om 18:45 uur, op vrijdag avond (21 okt '22). Meteen een review geplaatst! Kreeg meteen antwoord en een antwoord waar ik iets mee kon! Niet normaal, dat had ik nog nooit meegemaakt! Top service! ps. Deze review is 100% gemeend en echt! Lawrence Quaedvlieg (Tuinman) 'De Heeren van de Tuin' Muiden"
Lawrence Quaedvlieg


"goede eerste ervaring, snel antwoord gekregen op mijn vraag, prima advies gekregen, daarna de bestelling de volgende dag in huis. Netjes en goed voor elkaar !"
Robert


"Wat een geweldige service! Ik had een nieuw pompje voor de benzinetoevoer van mijn heggenschaar nodig en bestelde naar wat ik dacht een nieuwe. Het membraam welke ik besteld had bleek een pakking te zijn dus dat ging mis. Ik belde naar het hotline nummer, er werd niet opgenomen maar na 3 minuten werd ik teruggebeld door de eigenaar. Deze meneer was enorm klantgericht en heeft mij fantastisch te woord gestaan en geholpen met het vinden van de juiste primer bulb. Vijf sterren is veel te weinig voor deze Webshop hij verdient het dubbele aantal !!!"
Jan Boumans


"De aankondiging van verzending per mail , met een foto van het pakketje , maakt jullie bedrijf wel uitzonderlijk . Je weet wat je besteld hebt , nu zie je het ook . De ontvangst , de volgende dag , per Post. NL was perfect . De producten passen en het apparaat werkt weer naar behoren ."
Ronald Broeren , Hamont-achel , België


"Hi Domé
Dank voor het sturen.
Het blad past inderdaad!"
Annette