Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Kwam er niet uit op de site en heb toen gebeld. Ik werd zeer vriendelijk geholpen, maar ik had mijn adres verkeerd ingegeven. Ik werd er over gebeld en de volgende dag was het alsnog in de bus. Zeer goede service."
Arjan Van Der Spek


"Op Pinksterdag heb ik via whatsapp hulp gevraagd voor het zoeken naar de vervanging van ketting voor kettingzaag. Tot mijn verbazing kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Er is veel moeite gedaan via foto's en aanwijzingen om de juiste ketting te achterhalen. Wat een top service!!!"
Carla


"Ik had 20 mesjes voor een Grastrimmer gekocht. Worden aangeprezen voor €6,22 zonder Btw. Met Btw € 7,63. Ik heb voor de 20 mesjes @ 22, 30 betaald.! Dat is €1,20 voor zo’ n lollystokje van plastic. Mede door de hoge verzendkosten die deze jongens hanteren. N.b. Bij Aliexpress 20 zelfde mesjes voor €2, 49 !!!"

Redactie: De mesjes kunnen niet via Aliexpress gekocht worden. Deze worden namelijk in onze fabriek in Engeland gemaakt. U maakt daarmee een denk fout dat alle mesjes hetzelfde zijn. Wat dus niet het geval is, elk merk machine en dan ook nog eens elk model heeft zijn eigen vorm en afmeting mesje. Vandaar dat wij dus ook de maten erbij zetten, zodat men vooraf kan vergelijken of de juiste mesjes gekozen zijn. Overigens is het erg sneu om na een maand wachten op de mesjes van Aliexpress er achter te komen dat ze niet passen."
Jim Buys


"Bestelling gedaan en super snel geleverd..!! Machine draait weer, Top geregeld !"
Hans Vd Berg


"Super tevreden over de dienstverlening alles liep zoals gezegd Nomaals bedankt"
Dirk Vermeiren


"Vandaag geholpen door Dome. Man man wat een goede service heb ik gehad van deze meneer. Alles uit gezocht voor mijn oude komatzu kettingzaag. Heel veel dank daarvoor tot de volgende keer...echt dit is een top dienst verlener!"
Dick