Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"Na een telefoontje, omdat er een verkeerd artikel geleverd was, de volgende dag de juiste bestelling gekregen. Snelle top service."
Anita


"Zeer goede ervaring met deze webshop , het onderdeel voor mijn hakselaar was precies wat ik nodig had. Door de geleverde nieuwe drukplaat kan de machine er weer tegenaan. Levering was ook snel en ik ben dus zeer tevreden"
Jan Van De Velde


"Ik stuurde op zaterdag een vraag. Ik kreeg ONMIDDELIJK een antwoord! Er moest even wat opzoek werk gedaan worden. En ja hoor zelfs op zondag direct antwoord. Als het goed is mag het ook geweten zijn!!! Nogmaals mijn dank!!"
Sanne


"Prima, telefonische info. Binnen 24 uur bezorgd. Factuur zoals het hoort. Allemaal niks mis mee. Zoals het moet zijn. Dank je wel."
Rox Menses


"Groot compliment voor het meedenken, aanbieden van opties. Ik heb het onderdeeltje al de volgende dag ontvangen. Ik kan weer aan de slag met mijn oude en trouwe grasmaaier. Top heer Domé"
Joanna Moree


"Onderdelen zijn in mijn boomzaag geplaatst en werkt perfect! Dikke pluim voor deze firma om de bestelling en levering zo mee op te volgen en mij hiervan op de hoogte te houden. Een eerlijke firma waar je mag op rekenen Een echte aanrader!"
Bruyninckx Gerrit