Uw winkelmandje is leeg!

Volgende

Feedback van onze klanten
"Mijn ervaring is zeer positief! Zeer vlotte- en goede service en in tegenstelling met andere bedrijven, is men hier wel begaan met de klant. Mijn bestelling werd, voor verzending, ruim overlopen zodat ik zeker het juiste artikel had en ik geen extra kosten (terug zenden) zou hebben. Top????"
Sven Strybosch


"Na zeer goed geïnformeerd te zijn een accu gekocht voor mijn robotmaaier. Dit bleek toch niet de oorzaak van het defect, retour zenden was geen enkel probleem. Daarna uitvoerig contact over het probleem en er wordt super meegedacht ook in de meest kosten efficiënte oplossing wat ik niet vaak meemaak. Het probleem van mijn ergens anders aangeschafte robotmaaier wordt zeker opgelost, daar heb ik alle vertrouwen in! Kortom, ik kan grasmaaier bladen enzo zeer warm aanbevelen! ????"
Jacques


"Heel snel geleverd"
Marc Vingerhoets


"Gisteren een kettingspanner besteld, vanmiddag reeds geleverd bij mij thuis in België, wat een service! Ook een zeer duidelijk overzicht op de website, goede en snelle communicatie, een voorbeeld voor andere online shops! Mvg, Danny"
Lathouwers Danny


"Prima service! snel verzonden en snel bezorgd. overigens past het onderdeel perfect! dikke 10!"
Henri Van Loo


"Prima, snelle levering."
Weel