Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Super webshop! Ondanks enkele misverstanden, telkens een super vriendelijke oplossing gekregen. Geen eindeloos gemail ofzo.. Telkens kort op de bal gespeeld. Zeeer tevreden met deze service!! Een tevreden klant!!"
Sven Boeckxstaens


"Super dank voor de goede en snelle service .
De kwaliteit van de kapjes is inderdaad beter dan de originele worx

Met vriendelijke groet,
Peter"
Peter


"Ik had nog een oude grastrimmer van Black en Decker, de GL445. Ik zocht een vervanger van de dop van de spoel en vond die bij jullie. Binnen drie dagen in huis. De trimmer gaat nu alsnog weer een aantal jaren mee. Dank."
Jan Wentink


"Via Whatsapp op een zondag vragen gesteld en onmiddelijk antwoord ! Pakket na 2 dagen thuis geleverd in Belgiƫ. Top service ! ????????"
Jan H


"goede eerste ervaring, snel antwoord gekregen op mijn vraag, prima advies gekregen, daarna de bestelling de volgende dag in huis. Netjes en goed voor elkaar !"
Robert


"Vanochtend spoel gezicht voor een accu-trimmer. Via internet gezocht en bij deze zaak uitgekomen. Over en weer enkele foto's uitgewisseld van de niet meer courante trimmer en daarbij werd ik keurig en snel geholpen door een van uw medewerkers. Super behandeling en uitstekende service. Zo hoort het !!! Dankjewel"
Henk Suelmann