Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Na een telefoontje, omdat er een verkeerd artikel geleverd was, de volgende dag de juiste bestelling gekregen. Snelle top service."
Anita


"Fantastisch bedrijf, geven heel goed advies, nemen de tijd voor de klant geven de juiste bestelnummers door zodat je altijd het goede onderdeel besteld. Geweldige service en advies, maak je niet zoveel meer mee. Ik ben heel blij dat ik dit bedrijf ontdekt heb. Cor van Rijn hoek van Holland"
Cor Van Rijn


"Dank u voor de hulp bij het corrigeren van de bestelling! Idem voor de perfecte levering, perfect op tijd. Heb tot dusver geen verschil kunnen merken tussen het huismerk en het officiele worx spoeldeksel voor onze 168e trimmer. Het was trouwens al een hele poos dat ik achter een reserve exemplaar aan het zoeken was. Ik kom zeker nog terug!"
Jean@belgium


"Woooow ! Zondagavond een stuk besteld voor mijn grasmaaier , dinsdagmiddag toegekomen ! Alle hulp gekregen van mijn vragen via whatsapp , wat een leuke en aangename service ! Dank u wel daarvoor ! Grtzzz uit belgie"
Jimmy


"goede eerste ervaring, snel antwoord gekregen op mijn vraag, prima advies gekregen, daarna de bestelling de volgende dag in huis. Netjes en goed voor elkaar !"
Robert


"Hi Domé
Dank voor het sturen.
Het blad past inderdaad!"
Annette