Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Had een aandrijfriem nodig voor mijn verticuteermachine vd gamma. Deze was nergens anders te krijgen. Op maandagavond besteld en op donderdag geleverd. Super tevreden, goede service."
Hoofs


"21.12.2022 besteld 31.12.2022 aan gekomen snel levering product komt overeen met de de oude en de eerste ervaring is prima"
Bjorn


"De hulp bij het zoeken naar een zaagketting met het juiste aantal schakels was professioneel en vriendelijk. Geweldige service die je niet vindt in een bouwmarkt ! Nogmaals dank !"
Arie Mons


"Prima service! snel verzonden en snel bezorgd. overigens past het onderdeel perfect! dikke 10!"
Henri Van Loo


"Zeer on klantvriendelijk. Baseren hun verzendkosten voor het gemak op pakketpost €5,99 terwijl het soms ook anders kan. B.v. Briefpost in een enveloppe voor ong. €2.00. Je bent dan gewoon tot sponsor van PostNL bevorderd. Bovendien bestellen incl. Btw. De Btw die achteraf wordt bereken is hoger!

Redactie: Wij bieden geen mogelijkheid van brievenbus verzending aan. Uitsluitend pakketpost, en overal wordt er een incl. en excl. BTW bedrag getoond. Dus ook bij de verzendkosten 5,99 excl. BTW en 7,25 incl. BTW."
Jim Buys


"Prima, snelle levering."
Weel