Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Prima, snelle levering."
Weel


"Whats app gestuurd en gelijk contact Ze hebben gezocht naar het artikel door mijn foto's en een goed advies gegeven. Gelijk besteld en de andere dag al binnen. Het paste perfect en kan weer verder met mijn grastrimmer Toppie ga zo door"
Adriana


"22 mei 2020 - 18u.25 Zopas een écht toffe, chatsessie gehad met D. Giuliano ! Hij leidde me heel oordeelkundig doorheen mijn "bestellingsproces", dat mij niet zo goed lukte ! Bedankt, hoor ! Mede een pluim voor enzo.nl"
Van Roy Jos


"Fantastisch geholpen met onderdelen voor een WorX robotmaaier. Na reparatie hield de maaier er helaas om andere reden mee op (er ging nog meer kapot) Nog niet gebruikte onderdelen retour gezonden en deze zijn dezelfde dag nog gecrediteerd. Ik ga hier zeker terugkomen mocht ik in de toekomst tuinmachine onderdelen nodig hebben."
Henk


"Kwam er niet uit op de site en heb toen gebeld. Ik werd zeer vriendelijk geholpen, maar ik had mijn adres verkeerd ingegeven. Ik werd er over gebeld en de volgende dag was het alsnog in de bus. Zeer goede service."
Arjan Van Der Spek


"Na zeer goed geïnformeerd te zijn een accu gekocht voor mijn robotmaaier. Dit bleek toch niet de oorzaak van het defect, retour zenden was geen enkel probleem. Daarna uitvoerig contact over het probleem en er wordt super meegedacht ook in de meest kosten efficiënte oplossing wat ik niet vaak meemaak. Het probleem van mijn ergens anders aangeschafte robotmaaier wordt zeker opgelost, daar heb ik alle vertrouwen in! Kortom, ik kan grasmaaier bladen enzo zeer warm aanbevelen! ????"
Jacques