Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"zeer behulpzaam en vriendelijk!"
Van Leeuwen


"Dank u voor de hulp bij het corrigeren van de bestelling! Idem voor de perfecte levering, perfect op tijd. Heb tot dusver geen verschil kunnen merken tussen het huismerk en het officiele worx spoeldeksel voor onze 168e trimmer. Het was trouwens al een hele poos dat ik achter een reserve exemplaar aan het zoeken was. Ik kom zeker nog terug!"
Jean@belgium


"Kwam er niet uit op de site en heb toen gebeld. Ik werd zeer vriendelijk geholpen, maar ik had mijn adres verkeerd ingegeven. Ik werd er over gebeld en de volgende dag was het alsnog in de bus. Zeer goede service."
Arjan Van Der Spek


"goede service"
John Noya


"Helaas was de eerste zending niet juist geleverd maar dit is perfect gecorrigeerd door het bedrijf. Ik kreeg netjes een retour brief en na een paar dagen werd het juiste onderdeel thuis afgegeven. Ik ben erg tevreden over de service die geleverd is."
Cm Groot


"Vanochtend spoel gezicht voor een accu-trimmer. Via internet gezocht en bij deze zaak uitgekomen. Over en weer enkele foto's uitgewisseld van de niet meer courante trimmer en daarbij werd ik keurig en snel geholpen door een van uw medewerkers. Super behandeling en uitstekende service. Zo hoort het !!! Dankjewel"
Henk Suelmann