Artikel niet gevonden!
Feedback van onze klanten
"Beste Domé
Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service.
Met vriendelijke groet,
Ruud"
Ruud


"Geachte heer, beste Domé, Onlangs heb ik een onderdeel besteld, dat ik keurig in huis heb ontvangen. Helaas bleek het niet het juiste onderdeel te zijn, iets dat buiten jouw en mijn schuld is gebeurd. Nadat we overleg hebben gehad over hoe dit op te lossen, heb je dit meteen netjes afgehandeld. Nu kan het wel de wettelijke regel zijn, dat dit zo hoort, maar desalniettemin wil ik je hartelijk danken voor het effectueren ervan. Je staat bij mij voortaan te boek als een aanrader! Met vriendelijke groet, Wil"
Wil


"beste helemaal top en snelle levering gras spoel voor grastrimmer F35 past ok!!! en mensen von stihl Belgien hebben gezegd niet meer te vinden! dank u wel dus Nederland top en zeer snelle levering"
Gùnther Sùsz


"Het maaimes in goede orde ontvangen en op onze maaimachine gezet. Dank voor het snelle leveren."
Marleen


"Wat mij in bijna 1 jaar niet lukte om ergens een maai mes voor onze Mountfield Empress, die ruim 28 jaar oud is te bestellen, lukte bij gras-maaier-bladen-enzo.nl wel. Het originele maai mes was nergens meer te koop. Maar Domé zocht en vond een prima vervanger voor het originele. Domé heel hartelijk bedankt hiervoor dat is een waardering van 5 sterren waard. Een uitstekende service. Met vriendelijke groet, Peter (red. Het is een origineel mes, geen vervanger)"
Peter De Wijs


"Domé Giuliano gaat met zijn dienstverlening verder dan menig andere leverancier. Hij heeft voor mij een onderdeel van een oude machine weten te achterhalen en geleverd waardoor ik er weer jaren mee verder kan. Repareren wordt door hem betaalbaar gehouden."
Ruud Vermeulen